Poznati fudbaler proglašen krivim zbog fizičkog napada na devojku

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pitanje da li je to adekvartna kazna

Poznati nemački fudbaler Džerom Boateng proglašen je krivim za fizički napad na svoju bivšu devojku, ali je zaradio samo uslovnu novčanu kaznu koja će biti aktivirana ako ponovi prekršaj.

Iznos od 200.000 evra biće "aktiviran" ako se dogodi isti ili sličan prestup i čini se da to i nije baš najadekvatnija kazna... Doduše, Boateng će morati da uplati 100.000 evra u humanitarne svrhe.

- Iznimno mi je laknulo što je ova noćna mora, koja je trajala godinama, sada završena. Sada želim da se usredsredim na svoju porodicu i fudbal - rekao je Boateng posle suđenja.

Osvajač Svetskog prvenstva sa Nemačkom 2014. i fudbaler koji je sve moguće pehare osvojio sa minhenskim Bajernom tokom poslednjih godinu i po dana prolazi kroz niz skandala i ovo bi mogla da bude tačka.

On je tokom prošle sezone nastupao kratko za Salernitanu nakon perioda bez kluba, a u narednoj kampanji biće fudbaler LASK-a iz Linca.

S obzirom na godine (35) i sve ono što ga je pratilo u poslednje vreme, on je najverovatnije završio sa ozbiljnim igranjem fudbala i na zalasku karijere će probati da pronađe što bolje uhlebljenje.

(Telegraf.rs)

Video: Dao je i jedno obećanje Grobarima: Nilikina otkrio u čemu je tajna njegove preciznosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA