Grobari napravili "sačekušu" i izleteli s motkama na Delije: Ovo su detalji tuče navijača na Konjarniku

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 44

Sve je počelo zbog rata oko precrtavana grafita

Čitava Srbija bila je šokirana tučom kod BEO šoping centra na Konjarniku, gde je došlo do sukoba navijača Crvene zvezde i Partizana.

U tuči su korišćene baklje, motke, a videli smo i neke šokantne kadrove, gde je neko od navijača kolima udarao druge na ulici i faktički su automobil koristili kao oružje.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, do sukoba je došlo zbog navijačkih grafita.

Navijači Zvezde su ofarbali deo kraja u crveno-belo, na šta su Grobari reagovali i prešarali im grafite.

Nakon toga, očekujući da će Zvezdini navijači ponovo da dođu, napravili su "sačekušu" i naoružali su se motkama.

Kada su Delije došle ponovo uveče da prepreve grafite, usledio je iznenadni napad Grobara naoružanih motkama, posle čega je došlo do tuče i opšteg meteža i jurnjave, nakon čega je su tri navijača završila u bolnici.

Oni su imali povrede glave, a kako je Telegraf nezvanično saznao, policiji msu rekli da su "šetali ulicom, da su iz mraka iskočili napadači, da ih ne poznaju, niti znaju motiv obračuna".


Prvenstvo Srbije počinje upravo u petak, Partizan od 21.00 u Humskoj igra protiv Napretka, i to kao "gost", pošto Kruševljani renoviraju stadion, pa se očekuje i dolazak Grobara, koji inače bojkotuju domaće utakmice već godinu dana.

Zvezda će prvi meč igrati u subotu od 20.00 protiv Jedinstva sa Uba na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako izgleda centar Minhena posle haosa srpskih navijača i policije: Razbijeno staklo, sprej...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    19. jul 2024 | 14:05

    Crveni prekrecise ceo grad, u grupama po 30 satima saraju niko od nadleznih ih ne dira, komunalci na nbgd dobili naredjenje da kada peskiraju zidove i nadvoznjake da zvezdine grafite ne diraju....sta je uopste sa ovom drzavom ?

  • xxyz

    19. jul 2024 | 12:50

    Pravog nasilja među navijačkim grupama tek treba očekivati. Prateći društvene mreže navijači zvezde su neuporedivo agresivniji, brutalniji i provokativniji. Valjda smatraju da im se može jer "njihovi" poseduju državu i u tom ambijentu smatraju da su "zaštićeni" jer uvek neko može da ublaži njihova nedela i da im progleda kroz prste. Grobari su razjedinjeni, razbucani i tek ponekad se oglase uglavnom prostačkim izjavama. Kada nisu u stanju da svojom snagom promene upravu onda nisu nizašta osim za ovakve sukobe.

  • RSK

    19. jul 2024 | 12:19

    Rikverc na sever…tako to uvek bude kad nema murije da ih stiti…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA