Navijači kluba sa tzv. Kosova napali Poljake u Prištini: Na terenu je usledila slatka osveta!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Divnu atmosferu napravili su navijači Visle iz Krakova u prvom susretu početnog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe sa tzv. Kosova Ljapija, pogurali svoj tim ka pobedi i na gostovanje ih ispratili sa slikom koja se raširila svetom.

Trenutno drugoligaš u Poljskoj ponovo proživljava lepe dane nakon osvojenog Kupa, međutim njihovi fanovi nisu naišli na gostoprimstvo kakvo su priredili rivalu pre sada već osam dana.

U četvrtak je u Podujevu odigran revanš meč u kom je Visla opet slavila, ovog puta sa 2:1 i tako nastavila svoj put u kvalifikacijama za LE, dok će Ljapi u drugo pretkolo za LK.

Meču je prethodio napad na navijače iz Krakova na ulicama Prištine nekoliko sati pre početka okršaja. Fanovi Prištine, popularni "Plisat" sačekali su ih i krenuli na njih...

Kako je to izgledalo možete videti ispod.

Što se samog meča tiče, Anhel Rodado i Janis Kiakos su pogađali za goste, dok je Ardit Tahiri bio jedini strelac za rivala na ovom susretu. Visla će u narednoj rundi igrati protiv bečkog Rapida, dok će Ljapi za rivala imati danski Brrondbi.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija i Gudelj ljubavna scena na moru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA