Kako je Mančester pobedio Real u trci za klinca: Junajted dao preko 60 miliona za momka od 18 godina!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Videćemo koliko će se isplatiti

Mančester junajted je konačno iz neke transfer bitke izašao kao pobednik i to u okršaju sa madridskim Realom. Leni Joro je u četvrtak i zvanično postao fudbaler "đavola" i potpisao ugovor do juna 2029. godine.

Njegov doskorašnji klub Lil zaradio je sjajnu sumu od 62 miliona evra i prema mišljenju mnogih Junajted je opet opelješen. S obzirom da se radi o velikom talentu ovo može biti veliki zalog za budućnost, ali i mač sa dve oštrice sa posrnulog velikana.

Joro pokriva poziciju štopera i ima tek 18 godina. Sa svojom visinom od 190, dobrom kontrolom lopte i pregledom igre privukao je pažnju maltene svih velikana na Starom kontinentu, a Mančester je nekako uspeo da pobedi Madriđane.

Razlog je jednostavno u plati i uslovima koji su ponuđeni fudbaleru, a u klubu u njemu vide rešenje za dugi niz godina, pa se smatra da je rizik neophodan.

Joro je drugi najmlađi debitant Lila ikada sa 16 godina i šest meseci, a u Francuskoj je odigrao 60 utakmica i dao tri gola. Reprezentativac je do 21 godine, iako ima pravo nastupa i za uzraste do 18 i 19.

Prethodno je na "Old Traford" došao i napadač Džošua Zirkze, tako da je Junajted sada poprilično mlad i u svojim redovima ima imena poput Kobija Mainua, Alehandra Garnača, Rasmusa Hojlunda...

Koliko će to doprineti rezultatima u eri Džima Retklifa videćemo...

(Telegraf.rs)

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA