Barsa želi da stvori supertandem koji bi mogao da hara evropskim fudbalom narednih 10 godina

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Niko Vilijams je glavna meta Katalonaca

Barselona bi želela da ovog leta dovede dva paklena igrača koji su napravili bum u reprezentaciji Španije i bili među najzaslužnijima za osvajanje titule prvaka Evrope.

U pitanju su Niko Vilijams i Dani Olmo. Ipak, kako prenosi Mundo Deportivo, najrealnija opcija je da dođe samo Niko Vilijams, jer Barsa finansijski još nije toliko stabilna i ne može da se "razbacuje" parama.

Niko Vilijams ima otkupnu klauzulu od 58 miliona evra, ali o svemu će poslednju reč dati upravo Vilijams.

Adut u pregovorima Barse može da bude Lamin Jamal, takođe biser reprezentacije Španije, koji je i Vilijamsov najbolji prijatelj.

Ukoliko bi Barsa uspela da upari Jamala i Vilijamsa, imala bi tandem koji bi mogao da hara svetskim fudbalom narednih 10 godina.

Ipak, pita se i Atletik Bilbao, ali i sam Vilijams.

Atletik želi da ga zadrži po svaku cenu, a jedan od razloga je i to što se finale Lige Evrope igra na San Mamesu, a Baskijci igraju ovo takmičenje i imaju velike ambicije da mogu i da ga osvoje, a da bi ta nada ostala živa, moraju da zadrže svog najboljeg igrača.

Što se Olma tiče, on je malo opcija, jer njemu za nekoliko dana ističe rok po kojem je otkup iz Lapciga 60 miliona evra. Pored Barse, koja mora da pravi finansijske vratolomije ne bi li obezbedila novac po finansijskom fer-pleju, Olma žele i Bajern i Siti, koji su finansijski daleko stabilniji.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TEŠKO PORED

    19. jul 2024 | 16:07

    Mbape Vini Rodrigo Kamavinga Čuameni Valverde Militao ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA