Najvoljeniji fudbaler današnjice se vraća u Evropu: Vest Hem spremio šokantan transfer!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Evropskom fudbalu je on falio

Kada je prošle godine napustio Englesku posle osam godina, svi su sa setom gledali u njegovom pravcu. Njega ne možete da ne volite, uvek je na pravom mestu na terenu i bori se za tim, a možda ćemo ga opet gledati u Premijer ligi!

Novinar lista "Gardijan" Vil Anvin lansirao je bombastičnu vest o potencijalnom dolasku Ngoloa Kantea u Vest Hem u transferu koji bi dostigao sumu između 23 i 25 miliona evra!

Al Itihad sigurno ne bi bio srećan ovim poslom, mada bi lepo mogli i da zarade s obzirom na to da je Francuz došao kao slobodan igrač. Razlog je to što Pro liga teži da privuče najveće fudbalske zvezde, što vezista svakako jeste i još jednom je to dokazao na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Đulen Lopetegi želi da ga vidi u svom timu pošto poto i smatra da bi on bio idealno rešenje na sredini, posebno u defanzivnom delu. A "čekićari" su bili kriminalno loši u tom segmentu u završnici prošle sezone.

Kante je na 46 duela za Al Itihad prikupio četiri gola, a tokom karijere je nastupao za Lester i Čelsi, kao i prethodno za Bulonj i Kaen.

Sa "lisicama" je šokantno osvojio Premijer ligu 2016, dok je u opremi Čelsija osim tog pehara dizao i trofeje Lige šampiona, Lige Evrope, FIFA klupskog prvenstva, UEFA Superkupa i FA kupa.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA