Spektakl! Kakav gol je dala Budućnost protiv tima sa tzv. Kosova sa skoro 30 metara, ovo odavno nije viđeno

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dragan Grivić izveo je pravu majstoriju

Fudbaleri podgoričke Budućnosti uspeli su da naprave veliki preokret i da u revanšu izbace ekipu Mališeve sa tzv. Kosova, a pošto su prvi meč izgubili sa 0:1. Večeras u glavnom gradu Crne Gore nije bilo dileme, domaći su slavili sa čak 3:0, a posebno će se pričati o pogotku Dragana Grivića!

Može se reći da ništa slično skoro nismo videli na fudbalskim terenima i da će ovaj gol sigurno ući u konkurenciju barem za jedan od najboljih pogodaka u kvalifikacijama.

Namestio se taman Grivić da centrira u 56. minutu, a to je uradio na takav način sa leve strane terena da je lopta imala putanju ka golu i na kraju je završila u mreži!

Prehodno je Ivanović na asistenciju Grbića doneo prednost Budućnosti u 32. minutu, a konačnih 3:0 postavio je Perišić u 88. minutu na dodavanje Brnovića.

Crnogorski fudbal tako večeras može da slavi, jer je Mornar prethodno uspeo da izbaci slavni Dinamo iz Tbilisija i takođe se plasira u drugo pretkolo za Ligu konferencija.

U narednom krugu, Budućnost ide na ekipu CSKA 1948 iz Sofije u Bugarsku.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević pobesneo zbog "bonus" pravila pa zagrmeo i o sudijama u Superligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA