Senzacija u dalekoj Gruziji! Radnički iz Kragujevca saznao prvog rivala u Evropi, čeka nas komšijski derbi

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mornar iz Bara odoleo je protiv slavnog Dinama iz Tbilisija i prošao dalje

Senzacija! Mornar iz Bara uspeo je da napravi veliki podvig na gostovanju Dinamu iz Tbilisija i da odigra nerešeno (1:1) što im je u kombinaciji sa pobedom iz prvog meča u Crnoj Gori donelo prolaz u naredno kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

A tamo ih čeka, ni manje ni više nego Radnički 1923 iz Kragujevca, što će reći da ćemo gledati "komšijski" derbi u evrokvalifikacijama!

Uspeli su fudbaleri Mornara da eliminišu mnogo poznatiji tim Dinama iz Tbilisija koji ima i daleko više iskustva igranja u Evropi, što je dovoljna opomena Radničkom da ne sme olako da shvati dvomeč sa Baranima.

Pogotovo zbog činjenice da svaki bod i svaka pobeda mnogo znači srpskom fudbalu zbog poznatog koeficijenta. Biće to svakako sasvim dobra šansa za Radnički da potencijalno dođe do bodova u Evropi.

Danas je Mornaru išlo na ruku i to što je domaći Dinamo igrao ogroman deo meča sa desetoricom na terenu. U 20. minutu je Ugrekelidze isključen zbog oštrog starta, ali je ekipa iz Tbilisija i pored toga prva povela.

Salija je na asistenciju Širtladzea postigao gol u 33. minutu i stavio pritisak na Mornar, koji je uspeo da poravna preko Zorića u 57. minutu, a koji je burno proslavio pogodak i dobio i žuti karton zbog toga.

Do kraja meča nije bilo pogodaka, Dinamo je napadao i tražio poravnanje, ali ga nije pronašao.

Prvi meč Radničkog 1923 i Mornara iz Bara igra se 25. jula u Srbiji, dok je revanš 1. avgusta u Crnoj Gori.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević pobesneo zbog "bonus" pravila pa zagrmeo i o sudijama u Superligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA