Partizanovi bonusi za Napredak: Novajlija iz Voždovca i dete iz škole od prvog minuta na terenu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Crno-beli na brzinu morali da menjaju planove za Supeligu usled promene pravila

Borio se Partizan do nedavno protiv promene bonus pravila, koje će u tekućoj takmičraskoj sezoni podrazumevati dva fudbalera ispod 23 godine, i tu bitku je izgubio u institucijama, pa je, u nedostatku rešenja u svojim redovima morao i da reaguje na tržištu. Upravo će u prvom meču sa Napretkom (petak, 21.00, Arena sport Premium 1) jedan od novajlija - Vukašin Đurđević (20) dobiti priliku da debituje u crno-belom dtresu, a uz njega će na teren i izdanak omladinske škole - Nemanja Trifunović.

S obzirom na činjenicu da je Đurđević desni bek, a Trifunović, kao levonog, desno krilo, prirodno je za očekivati da pomenuta dva mlada momka pokrivaju tu stranu u duelu sa Kruševljanima.

Vukašin Đurđević Foto: FK Partizan

Ipak, čini se da trener Aleksandar Stanojević neće rizikovati baš u tolikoj meri i celu stranu prepustiti mladim igračima protiv Napretka, koji je tradiocionalno kost u grlu crno-belima. Mnogo je izvesnija opcija da Vukašin Đurđević ispred sebe ima iskusnijeg fudbalera na krilu, dok će Nemanja Trifunović na suprotnu stranu terena, na kojoj će iza sebe imati podršku iskusnijeg Nikole Antića.

Varijantu sa Antićem i Trifunovićem u tandemu na levoj strani Stanojević je isprobavao na turneji u Moskvi, dok će novajlija iz Voždovca Đurđević morati brzo da se adaptira i na novu sredinu i na važnu ulogu, iako u Humskoj ima tek tek tri ili četiri treninga.

(Z. Ivković)

Video: Aleksandar Stanojević pobesneo zbog "bonus" pravila pa zagrmeo i o sudijama u Superligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obilić

    18. jul 2024 | 16:02

    Zašto se FK JSD buni pa do juče su se hvalili da imaju najbolje mlade igrače, da su im podmladak i mlađe selekcije i najbolja škola fudbala u Srbiji. Otkud sada revolt i bunt kod FK JSD a, zašto se bune evo im odlične prilike da promovišu mlade.

  • Bojan

    19. jul 2024 | 08:29

    Čista laž!!!!!!Da je uprava kluba podnela bilo kakvu pritužbu na ovu odluku,prvenstvo bi moralo biti odloženo,To je jedno,drugo,po zakonu,bilo koja promena pravila se mora obaviti 40 dana pre početka prvenstva.Nadam se da je to jasno.Ostalo neću komentarisati.

  • Eks

    18. jul 2024 | 18:10

    Za 2 do 3 nedelje najbolji bonus igrač u Srbiji u Partizanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA