Ne radi ništa, a Čelsi mu više od godinu dana daje 200.000 funti nedeljno: Evo zašto Poter ne traži novi posao

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Upala mu sekira u med

Neverovatna informacija stiže iz Engleske, gde je Dejli Mejl objavio detalje raskida saradnje između Čelsija i Grejema Potera.

Engleski menadžer je otpušten iz Čelsija u aprilu 2023. godine, sedam meseci nakon što je stupio na mesto šefa struke londonskih "Plavaca".

Kako prenosi ovaj list, Čelsi je bio u obavezi da Poteru isplaćuje platu narednih godinu i po dana, ukoliko ne nađe novi posao do tada.

Poteru se očigledno nije žurilo, pa je i dalje bez angažmana. A i zašto bi, kada mu svake nedelje na račun "legne" 200.000 funti.

Poter je sada kandidat za novog selektora Engleske, nakon što je Geret Sautgejt podneo ostavku posle Evropskog prvenstva.

Ukoliko prihvati ponudu da preuzme Gordi Albion, moraće da se odrekne primanja koja ima zagarantovana do oktobra.

Ipak, pošto je Sautgejt bio ubedljivo najplaćeniji selektor od svih na Evropskom prvenstvu, nema sumnje da bi i na novom poslu imao ozbiljnu platu.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan I

    18. jul 2024 | 15:07

    Proverite jos koliko menadzera ima na platnom spisku. Dogovori su otprilike ima pravo na zagarantovanu platu kluba. Ne mora da prihvati posao sa nizom platom. Ako mu ponude vecu platu na drugom mestu, maticni klub ukida platu. Otprilike to je to. Celsa je jedno vreme imala vise trenera koji nista nisu radili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA