Oglasio se Piksi posle odluke Tadića da više ne igra za reprezentaciju: "Ovo je moja velika želja..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 34

Selektor ističe da je njegova velika želja da se upriliči oproštajna utakmica za kapitena

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi oglasio se putem zvaničnog sajta FSS-a nakon odluke Dušana Tadića da ubuduće neće igrati za reprezentaciju.

Iako je Tadić u svom saopštenju između redova poručio da neće biti u reprezentaciji dok je Piksi selektor, i da bi u budućnosti mogao ponovo da zaigra ukoliko neko smatra da je potreban, Piksi je u obraćanju na sajtu pričao o tome kako je Tadić ostavio dubok trag u dresu reprezentacije i širom Evrope.

- Dušan Tadić je veliko ime srpskog fudbala i momak koji je ostavio dubok trag u dresu našeg državnog tima. Pratio sam njegovu karijeru od momenta kada je u Vojvodini najavio ogromne domete i kasnije kada je u Holandiji, Engleskoj i Turskoj pokazao da je izrastao u jednog od najboljih veznih igrača u Evropi. Od trenutka kada sam stupio na dužnost selektora reprezentacije, video sam u njemu lidera i bilo mi je mnogo drago što baš Tadić nosi kapitensku traku i broj 10 na leđima.

- Poštujem njegovu odluku i želim mu mnogo sreće u nastavku karijere, kako one igračke, tako i i one kojoj se bude posvetio nakon aktivnog igranja. Moja je velika želja da mu se organizuje oproštajna utakmica i predložiću predsedniku Džajiću i ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije da se u prvom slobodnom terminu iskoristi prilika i da se na jedan dostojan način oprostimo od bivšeg kapitena. Tadić je to apsolutno zaslužio - poručio je Piksi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    18. jul 2024 | 13:19

    Da li je moguće da je ovo izjavio!? Pa zbog tebe neće da igra,ni on, ni Radonjić a nadam se još neko! Kakva ironija,sujeta, kompleks.. Mnogo loš čovek ovaj piksi

  • Kuku nama

    18. jul 2024 | 13:21

    Sto pre pravi oprostajne utakmice, samo da ih se rešiš a Ti treba da se oprostis jer nemaš pojma…znam da neće izaći ovaj komentar kao ni bilo čiji ali da ih pustite, nijedan nebi bio u korist pixia i dzaje jer su za staro gvozdje…,sramota

  • Uroš

    18. jul 2024 | 13:47

    Da je sreće da tebi pravimo oproštajnu utakmicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA