Lazar Samardžić emotivno reagovao na odlazak Dušana Tadića iz reprezentacije

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

On je prirodni naslednik kapitena

Dušan Tadić je odlučio da se oprosti od reprezentacije Srbije, o čemu je Telegraf prvi pisao, a sam kapiten Orlova potvrdio dva dana kasnije na svom profilu na Instagramu.

Tadić je između redova poručio da se od reprezentacije oprašta dok je tu Dragan Stojković Piksi na mestu selektora, jer je poručio da je spreman da se stavi na raspolaganje ukoliko u budućnosti neko proceni da je potreban.

To je potvrdio rečima da stoji iza svega što je rekao na Evropskom prvenstvu, kada je javno kritikovao selektora za to što ga nije uvrstio u startnu postavu za meč sa Engleskom, a potom i protiv Danske.

Piksi je već i pripremao teren za ovako nešto, najavio je podmlađivanje reprezentacije za Ligu nacija, svestan da će mu mnogi igrači otkazati, jer su nezadovoljni kako vodi tim.

Selektor je Tadića čak i između redova javno isprozivao, ničim izazvan, na sajtu FSS-a, nakon što je prisustvovao Evropskom prvenstvu, i to na pitanje o Hariju Kejnu.

- Podatak zvuči zaista utopijski. Reč je o jednom od najboljih napadača današnjice. Meni je još jedan detalj sa sinoćnje utakmice ostavio jak utisak, a to je izlazak iz igre Kejna i Morate. Dva kapitena, dva lidera svojih reprezentacija. Nijedan gest, ni najmanja reakcija koja bi narušila duh u ekipi. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo da učimo. Nema sujete i prevelikog ega, svi su su službi kolektiva i pobeda je svima zajednički cilj - rekao je Piksi tada i očigledno "naterao" Tadića da se povuče.

Na Instagramu Tadića osvanuli su i komentari. Navijači su razočarani i kritikuju Savez i pre svega Piksija i žale zbog odlaska Tadića. Među onima koji žale je i Lazar Samardžić, koga mnogi smatraju Tadićevim prirodnim naslednikom.

- Hvala ti za sve, legendo - napisao je Samardžić i dobio veliki broj lajkova na taj komentar, ali i mnogo odgovora, pretežno od navijača Fenerbahčea, koji ga zovu da pojača njihov klub i zaigra u tandemu sa Tadićem.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beware of organized gangstalking

    19. jul 2024 | 02:20

    moramo sati šansu fejsalu muliću

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA