Zvezda im "ukrala" napadača, pa oni uzeli bivšeg fudbalera crveno-belih: Delije njega sigurno pamte

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zanimljiva razmena

Crvena zvezda je u sredu zvanično objavila dolazak brazilskog napadača Bruna Duartea iz redova portugalskog Farensea i on je potpisao ugovor na tri godine, kao što je Telegraf ranije i najavio.

Transfer u iznosu od dva miliona evra popunio je rupu kod crveno-belih, ali je otvorio u redovima portugalskog sastava, koji je ipak ekspresno reagovao i doveo bivšeg fudbalera Zvezde!

Antonio Tomane potpisao je ugovor sa klubom i vratio se u matičnu zemlju posle pet godina pauze. Upravo je rodnu državu napustio 2019. i tada prešao u redove najtrofejnijeg srpskog tima.

- Veoma sam srećan što se vraćam u Portugaliju i imam priliku da predstavljam ovaj istorijski klub u prvoj ligi. Dolazim u Faro sa željom da postignem golove i pomognem timu da ostvari svoje ciljeve - rekao je Tomane na promociji.

Nije se naročito naigrao u Zvzedi za sezonu i po i na 32 meča postigao je osam golova, uz sasvim solidan utisak.  U međuvremenu je nastupao za Samsun i APOEL.

Tokom karijete Tomane je nosio opremu Gimaraeša, Limianosa, Duisburga, Panetolikosa, Aruke i Tondele.

(Telegraf.rs)

Video: Tomane tek što je ušao u igru pogađa glavom za 3:1

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA