Delije uz poznatu melodiju zovu na Jedinstvo i sećaju se Tonija Montana

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Izabranici Vladana Milojevića tako će krenuti u pohod na odbranu "duple krune", a na Marakani očekuju dobro ispunjene tribine na premijeri nove sezone

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu Jedinstva iz Uba, u prvom kolu nove sezone Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića tako će krenuti u pohod na odbranu "duple krune", a na Marakani očekuju dobro ispunjene tribine na premijeri nove sezone.

Tim povodom, oglasile su se i Delije, koje su uz dobro poznatu melodiju, i prepevanu kultnu pesmu Tonija Montana "Deset godina", pozvali navijače na Jedinstvo.

Kako je to izgledalo, možete videti ispod.

Podsetimo, Zvezda je prvo na pripremama na Zlatiboru slavila protiv lučanske Mladosti sa 1:0, da bi potom osvojili turnir u Rusiji, pobedama nad Zenitom i Sočijem, uz poraz od argentinskog Taljaresa.

(Telegraf.rs)

Video: "Zbog Milojevića sam postao ovo, sve što imam, kažem na terenu": Zvezda predstavila Dalsija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KEZMAN NIŠ

    17. jul 2024 | 12:08

    Mene na utakmicu ne mora niko da zove mi Grobari sami dolazimo,dok vi zovere,molite ucenjujete pretite da vam dolaze ljudi

  • Ta

    17. jul 2024 | 15:54

    mrznja vise ne prolazi, hvala na losem fudbalu !

  • Nije

    17. jul 2024 | 15:52

    to prava ZVEZDA sa dosta stranaca ! Volim samo svoju omladinu iz 🇷🇸❗️ HVALA nek vas gledaju oni koji su vas i doveli. Kupovina dresova opada 😁 nedostaje publike itd samo napred lopta je okrugla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA