Nemanja Milunović ostaje u Superligi Srbije: "Đed" stiže umesto bivšeg fudbalera Šalkea i Bajer Leverkuzena!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veliki potpis

Iskusni štoper i nekada povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Milunović odlučio je da odbije ponude iz inostranstva i ostane u Superligi Srbije, gde će potpisati ugovor sa ekipom Železničara iz Pančeva, prenosi "MozzartSport".

Milunoviću je ovog leta istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, koja mu je ponudila mesto u stručnog štabu, ali nije želeo da odustane od fudbala, imao je ponude iz inostranstva, međutim, odlučio je da ostane u Srbiji, kako bi bio bliže porodici.

Idealna prilika za to mu je došla iz Pančeva, gde je Železničar odlučio da ga potpiše i tako stavi tačku na pregovore sa Kirjakosom Padapolusom, nekadašnjim štoperom Šalkea i Bajera, koji nije želeo da dođe u klub zbog veštačke trave, uprkos dogovorenim uslovima.

Zbog toga, Dizelka se okrenula ka Milunoviću, koji će takođe biti i tutor mlađim fudbalerima.

Nemanja Milunović je u karijeri igrao za Borac iz Čačka, Mladost iz Lučana, Bate Borisov, Crvenu zvezdu i Alaniju, dok je skupio i četiri nastupa za nacionalni tim Srbije, za koji je postigao i jedan gol.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdin defanzivac jedva zadržao suze: Milunović nije mogao da sakrije emocije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA