Transfer Uroša Đurđevića koji će iznenaditi mnoge: Evo u koji klub prelazi miljenik Grobara

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Egzotična destinacija za bivšeg igrača Partizana

Bivši fudbaler Partizana i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i seniorske reprezentacije Crne Gore, Uroš Đurđević, karijeru će nastaviti u Meksiku.

On je potpisao za Atlas iz Gvadalahare, a informaciju o transferu objavio je njegov agent Darko Ristić na svom profilu na Instagramu.

On i Đurđević su pozirali sa crveno-crnim dresom koji je obeležje Atlasa, a on je izabrao broj 32, koji je nosio i u Partizanu.

Đurđević je poslednjih šest sezona igrao za Sporting iz Hihona u drugoj ligi Španije, gde je na 232 utakmice za klub postigao 66 golova i 12 asistencija.

Podsetimo, on je svojevremeno u Partizanu imao sezonu iz snova. Bio je najbolji strelac Superlige sa 27 postignutih golova u sezoni kada je Partizan osvojio duplu krunu, a te sezone je u svim takmičenjima postigao ukupno 35 golova na 45 utakmica.

Partizanu je u današnjem danu već stigao Đurđević, ali Vukašin, a nema sumnje da navijači crno-beih ne bi imali ništa protiv da je uz njega došao i Uroš, jer je on godinama "tiha patnja" Grobara.

Ipak, on će sada svoju karijeru graditi dalje u Meksiku.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević pobesneo zbog "bonus" pravila pa zagrmeo i o sudijama u Superligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    17. jul 2024 | 02:28

    Cim on stavlja neke nadimke na dresu, Djuka, Urke i slicna ludila sve ti jasno kakva je to sabanijada od lige...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA