Ilić pričao o pripremama, slobodnom vremenu, pa poručio: "Jedva čekam da istrčim pred navijače u subotu"

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Izabranici Vladana Milojevića su prethodno osvojili Kup prijateljstva u Rusiji, gde je Milojević imao priliku i da vidi pojačanja na delu

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu Jedinstva iz Uba, u prvom kolu nove sezone Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića su prethodno osvojili Kup prijateljstva u Rusiji, gde je Milojević imao priliku i da vidi pojačanja na delu.

Jedno od njih je i Luka Ilić, povratnik na Marakanu, koji je istakao da je presrećan što se vratio u Ljutice Bogdana.

- Mislim da sam već i ranije pomenuo da sam presrećan što sam se vratio, osećam se fenomenalno i pokušavam da uživam u svakom danu što je više moguće. Šest ili sedam godina nisam bio tu i mogu slobodno da kažem da sam jedva čekao da ponovo obučem Zvezdin dres - počeo je Ilić.

Pratio je crveno-bele i ranije...

- Koliko god sam mogao pratio sam, pošto sam u tom periodu imao i svoje obaveze, tako da kad god sam bio slobodan, uvek sam bio ispred televizora i pratio utakmice. Takođe, čuo sam se i sa tadašnjim igračima. Mislim da se dosta toga promenilo i samo se nadam da će biti još bolje u budućnosti.

Crveno-beli su trijumfovali na turniru prijateljskog karaktera u Sankt Peterburgu.

- Osvojili smo turnir, što je naravno bio i cilj. Svaku utakmicu koju igramo, idemo na pobedu, što mislim da je i sasvim normalno za nas. Pripreme su bile teške, pogotovo na Zlatiboru, ali što se mene tiče, uvek kažem da je bolje da sada bude teško, nego u toku sezone.

FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Što se Milojevića tiče...

- Mi smo tu da poštujemo šefove odluke. Mislim da odlično radimo na treninzima i znam da će biti sve bolje kako vreme bude prolazilo, za sad ide odlično.

Kao igrača sa kojim se najbolje slaže na terenu Ilić je izdvojio Dalsija.

- Do sad sam najviše igrao sa Dalsiom, jeste da je on nov igrač, ali bih njega izdvojio da mi najviše odgovara.

Slobodno vreme na pripremama crveno-beli su provodili u druženju.

- Uglavnom je tu plejstejšn, gledali umo utakmice na Evropskom prvenstvu, kada završimo sa obavezama, družili se po sobama i tako najčešće provodili slobodno vreme.

Pohvalio je atmosferu...

- Mislim da je atmosfera najbitnija, da se svi lepo družimo, poštujemo međusobno i to je po mom mišljenju možda i ključ dobrih rezultata.

Naišao je Ilić i na veliku podršku navijača od povratka u Crvenu zvezdu.

- Dobio sam dosta poruka, ali mislim da je to sasvim normalno, pošto je Crvena zvezda najveći klub u regionu, nije mi bilo čudno i naravno da mi dosta znači. Znam da će biti uz nas od samog starta sezone. Uzbuđen sam pred prvu utakmicu jedva čekam da ih ponovo ugledam na tribinama.

Što se ciljeva tiče...

- Kada je reč o ciljevima, sve se zna, Liga šampiona, dupla kruna i da slavimo na kraju - zaključio je Luka Ilić.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA