"Embapemanija" u Madridu: Francuzu skandirao čitav "Bernabeu", majka nije mogla da sakrije suze

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Francuz je i zvanično predstavljen u Madridu

Francuski fudbaler, Kilijan Embape i zvanično je postao novi fudbaler madridskog Reala!

On je ranije tokom dana prošao neophodne medicinske preglede, a potom je sa Florentinom Perezom ozvaničio saradnju sa Madriđanima.

Francuz je potpisao ugovor do 2029. godine, a pravi spektakl viđen je na njegovom predstavljanju na stadionu "Santijago Bernabeu".

Na tribinama ga je dočekalo 85.000 navijača, a okupljenima se prvo obratio predsednik Reala, Florentino Perez.

Zanimljivo, sa Perezom je na teren izašao i bivši trener i igrač Madriđana, Zinedin Zidan. Nedugo zatim, na terenu se pojavio i sam Embape, kojeg su navijači dočekali gromoglasnim ovacijama i skandiranjem, nakon čega se i on obratio navijačima.

- Pozdrav svima. Pokušaću da pričam na španskom. Vau... Neverovatno je biti ovde. Sanjao sam da igram za Real Madrid dugi niz godina, i danas mi se san ostvario. Ja sam srećan dečak. Želim da se zahvalim predsedniku Florentinu Perezu koji mi je ukazao poverenje od prvog dana. Mnogo toga se desilo... Ali, hvala vam. Takođe, hvala svim ljudima koji su me doveli ovde. Vidim celu svoju porodicu, majku koja plače. Neverovatan je dan. Od detinjstva sam sanjao jedan san, i mnogo mi znači biti ovde. Hvala navijačima Madrida jer su mi davali ljubav dugi niz godina. Sada imam još jedan san, a to je da živim u skladu sa istorijom ovog kluba. Daću život za ovaj klub i grb. Imam poruku za decu. Bio sam dete kao ti. Sa strašću i snovima možete postići šta god želite. Ponosan sam što sam ispunio svoj san i postao igrač najboljeg kluba u istoriji fudbala. Ne znam da li ću na kraju zaplakati. A sada, svi zajedno... jedan, dva, tri... "Hala Madrid" - rekao je Embape, nakon čega je delio lopte navijačima.

Takođe, na stadionu su se našli i članovi Kilijanove porodice, a majka Fajza Lamari nije mogla da sakrije suze.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki Embape priredio rođendasko iznenađenje za Fejsinog sina: Kad ti idol iz snova pošalje poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA