Hajduk u rekordnom roku rasprodao sezonske karte

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Više od 15.000 navijača iz prethodne sezone, obnovilo je članstvo i kupilo sezonske karte

Fudbalski klub Hajduk iz Splita uspeo je da u rekordnom roku rasproda kontigent sezonskih ulaznica koji se našao u slobodnoj prodaji.

Više od 15.000 navijača iz prethodne sezone, obnovilo je članstvo i kupilo sezonske karte, a tim povodom, oglasio se i splitski klub.

- Poštovani navijači, zaključno s jučerašnjim danom, pretplatnici iz prošle sezone obnovili su preko 15 hiljada pretplata. Kao što smo prethodno i najavili, broj pretplata dostupnih u slobodnoj prodaji ograničen je na 15 hiljada zbog potencijalnog izvođenja radova na krovu Poljuda, što može rezultirati ograničavanjem kapaciteta na tribini na kojoj se izvode radovi u određenom periodu. Zato od danas nema dostupnih pretplata u slobodnoj prodaji. Hvala na razumevanju - saopštio je klub iz Splita.

Što se cena tiče, "Torcida" za severnu tribinu "Poljuda" plaća 132 evra, dok na primer, "Bed Blu Bojsi" za svoju tribinu na "Maksimiru" plaćaju 170 evra.

Takođe, Hajduk u cenu sezonske računa samo kvalifikacije za ecropska takmičenja, dok Dinamo iz Zagreba računa sve mečeve.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak divljanja Torcide u Portugaliji: Preplašeni ljudi s decom beže pred razjarenim huliganima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA