Saznajemo! Navijači Partizana u Humskoj protiv Napretka, ali bojkot i dalje na snazi!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Navijači još nisu precizirali da li će zauzeti tradicionalna mesta na "jugu" ili će u znak protesta protiv Uprave biti grupisani na nekoj drugoj tribini

Bojkot navijača Partizana protiv Uprave kluba ostaje na snazi, bar za sada, ali s obzirom na činjenicu da će crno-beli uslovno biti gosti na svom stadionu u meču prvog kola Superlige Srbije protiv Napretka (petak, 21.00, Arenasport Premium 1), najvatrenije pristalice će posle dugo vremena doći u Humsku i podržati ekipu,

Grobari su u minulih dana većali šta im je činiti, iako je tokom letnje pauze bilo najava da će bojkot biti prekinut, jer nije doneo željeni efekat, te će borba sa čelnicima biti nastavljena sa juga, no, nije bilo saglasja u konačnom stavu, pa je bojkot uslovno još na snazi.

Ipak, kako je Napredak insistirao da zameni domaćinstvo sa Partizanom, jer nije želeo da igra u Loznici dok se radi teren u Kruševcu, a o čemu raznorazni "TV trbuhozborci" ne znaju ama baš ništa, grobari su doneli odluku da organizovano dođu na utakmicu i budu uz tim u borbi za prve prvenstvene bodove ove sedmice.

Ipak, postoje još uvek neke nedoumice, koje će biti rešene u toku današnjeg dana, a one se, pre svega tiču, preciznog pozicioniranja najvatrenije navijačke grupe na stadionu. Nije još uvek doneta konačna odluka da li će grobari biti tradicionalno pozicionirani na jugu ili će, pak, zauzeti mesta na nekoj drugoj tribini u znak protesta koji je, rekosmo već, još uvek na snazi.

U svakom slučaju, konstatovano je da se duel sa Napretkom tehnički posmatra kao gostovanje i da navijači jednostavno moraju da budu uz ekipu, jer je termin u petak uveče sasvim zadovoljavajući da se okupe u velikom broju, a da pritom i iskažu stavove o rukovodećoj strukturi u klubu.

(Telegraf.rs)

Video: Jedna pesma ujedinila srpske navijače, zagrmela i u Minhenu: Pevaju je i Delije i Grobari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA