Vladimir Stojković ne razmišlja o penziji: Ušao u petu deceniju i vredno radi, a detalj će oduševiti Grobare

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ne zaboravlja ni svoj klub

Kada se pominju srpski golmani u prethodnom periodu, nekako nezaobilazno ime jsete i Vladimira Stojkovića, nekadašnjeg golmana Crvene zvezde, ali i Partizan koji je ostao jedan od najboljih koje je Srbija imala otkako je ostala samostalna država.

Vladimir Stojković sada ima 40 godina, ali po svemu sudeći i dalje ne razmišlja da se penzioniše, čak i pored tri godine u Saudijskoj Arabiji, gde je igrao za Al Fejhu s kojom mu je ovog leta istekao ugovor.

Iako u poznijim godinama, Stojković je bio jedan od najboljih golmana tamošnje lige, a čini se kao da planira da igra i još nakon ovog leta.

On je objavio jedan snimak na svom Instagram profilu gde se vidi da vredno trenira, a zanimljivo je i to da je nosio opremu Partizana na sebi.

Inače, Vladimir Stojković je branio u Zvezdi 2006. godine, pre nego je otišao put Nanta, onda je igrao za Vitese, Sporting, Hetafe, Vigan, pre nego se vratio u Srbiju i potpisao za Partizan. Proveo je tri godine u Partizanu i otišao je u Grčku, potom Izrael, pa Englesku, pa se opet vratio u Srbiju.

(Telegraf.rs)

Video: Troicki: Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA