Haos nakon finala Kopa Amerike: Uhapšen predsednik Fudbalskog saveza Kolumbije i njegov sin zbog tuče!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

On i sin su se našli u veoma nezahvalnoj situaciji

Fudbalska reprezentacija Kolumbije poražena u velikom finalu Kopa Amerike od strane Argentine sa 1:0 nakon produžetka, dok je nakon samog meča viđena i nemila scena o kojoj izveštava BBC Sport, a nakon kojih su uhapšeni predsednik Fudbalskog saveza Kolumbije Ramon Hezurun i njegov sin.

Naime, 71-godišnji Ramon i njegov sin od 43 godine su učestvovali u napadu na jedno službeno lice ili zaposlenog nakon meča u Majamiju, o čemu je izvestila i policijska uprava iz Majamija.

Njih dvojica su uhapšeni zbog tuče koja se desila nakon meča dok ni Ramon, a ni sin nisu želeli da daju nikakav komentar.

Navodi se u izveštaju policije da su Ramon i njegov sin išli ka ulazu na teren, ali da su postali besni iz neznanog razloga, kada su napali na službenika obezbeđenja jer ovaj nije dao svima da prođu.

Ono što je iznerviralo Ramona je trenutak kada je radnik obezbeđenja stavio otvoren dlan na grudi njegovog sina, kada ga je ovaj i gurnuo.

Potom je došlo i do znatno veće kavge, a Ramon i njegov sin su želeli da prisustvuju dodeli nagrada.

(Telegraf.rs)

Video: Vratila se najseksi navijačica sveta, hoće li ponovo stavljati mobilni među grudi?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA