Binić: "Stanojević priča o regularnosti, a ne smeta mu što "gostuje" u Humskoj? Muka mi je da ga slušam"

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 27

Legendarni fudbaler Zvezde odgovorio treneru Partizana koji je oštro kritikovao usvajanje pravila o dva bonusa

Bivši fudbaler Crvene zvezde i osvajač Kupa evropskih šampiona 1991. godine iz Barija, Dragiša Binić, reagovao je na izjave Aleksandra Stanojevića, koji je oštro kritikovao FSS i Zajednicu zbog usvajanja pravila o dva "bonus" igrača za novu sezonu.

Binić ističe da Stanojević pravi negativnu atmosferu i haos i pre nego što je sezona počela.

- Muka mi je više da slušam neprestano kukanje od strane trenera Partizana, a sezona nije ni počela. Stanojević sve radi kao u prošlom mandatu, uveliko pravi negativnu atmosferu i haos - rekao je Binić, a prenosi Tanjug.

Stanojević je ranije tokom veoma oštro govorio o pravilu "dva bonusa" i načinu na koji je usvojen i ističe da to baca sumnju na regularnost takmičenja.

- Počeo je da priča o regularnosti, a ne pominje da Napretku gostuju u Humskoj na svom stadionu. Ovo mu ništa nije neregularno i sve je u najboljem redu. Tada liga funkcioniše kao sat i problema nema - istakao je Binić.

Licemerno zaista, jasno je da Stanojeviću smetaju bonusi, jer nema tim, naglasio je Binić.

- Trener jednog tima rešio da vodi politiku celog srpskog fudbala i lige. Školu su upropastili, vidim da Baždara prodaju i sada se prave naivni. Znaju da su klubovi još 10. juna izglasali da žele pravilo od dva bonusa i spremali se u skladu sa tim. Čitava priča o tome kada je doneta odluka od strane FSS ne pije vodu jer Zajednica je donela odluku na vreme i po propisima. Pa isti propisi važe i za Zvezdu i za Partizan. Ne razumem o čemu on priča?

Ti dvostruki standardi i podizanje tenzije, samo da bi se pravila “frka” ničemu ne vode, ističe Binić.

- Namerno kreiraju mulj da bi opravdali i ovu sledeću sezonu bez trofeja. Kažu da jesu za bonuse, ali od sledeće sezone. Pa da li je moguće da taj tim nema tri mlada igrača od 25 licenciranih? To dovoljno govori o njihovom radu i načinu na koji funkcionišu.

Vidim da mnogo brinu i o tome ko će da sudi, a ne vide problem u tome da oni forsiraju samo jednog sudiju i smatraju da je to potpuno regularno, primećuje Binić.

- Uz to sebe proglašavaju borcima za regularnost, a još jednom ponavljam, prvo kolo “gostuju” na svom terenu. Da slučajno Zvezda gostuje nekom na Marakani od tih poštenih partizanovaca se ne bi moglo živeti - poručio je Binić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    15. jul 2024 | 20:05

    Ko jos shvata ludog Stanoja za ozbiljno, pa trener mora biti zdrav, a Stanoje to definitivno nije. Bravo Bine.

  • Vratiće se rode

    15. jul 2024 | 20:24

    Tako je Biniću… u partizanu sve same poštenjačine

  • srecko

    15. jul 2024 | 20:03

    Ovaj buzdovan je non stop pijan i ne izlazi iz kladionice ko je njega nesto pitao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA