"Kačili su me na bandere prošli put... Ovaj put idem do koske, do kraja": Stanojević imao poruku i za navijače

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Trener crno-belih je takođe bio nervozan dok je odgovarao na ovo pitanje

Ovog leta se u Partizan vratio Aleksandar Stanojević na mesto trenera, a nakon odrađenog pripremnog perioda, on je odlučio da održi i brifing sa novinarima, gde je svako imao pravo da postavi pitanje koje želi, a šef struke crno-belih je govorio o svemu.

On se prvo dotakao bonus pravila koje je nedavno usvojeno, a poprilično se i iznervirao dok je govorio o njemu.

Potom se zapitao i o sudijama, tačnije, zbog čega najbolji srpski sudija Srđan Jovanović ne sudi večiti derbi.

Takođe, on se dotakao i svega što je doživeo dok je prethodni put bio u Partizanu. On je upitan o tome što se "bavio mnogim stvarima van terena".

- Ja ne volim, nije u redu da se bavim nečim čime nisam zadužen. Ja mislim da na ovo imam pravo, ja neću pričati ni o suđenju ni o stvarima bilo koje vrste. Smešno je pričati iste priče kao prošli put kada sam bio. Ja kada sam došao, tražio sam da se fokusiram na moj posao. Ovo za posao je vezano za moj posao, direktno utiče na mene. Fokusrian sam na ekipu, uvek ću reći šta imam, idem do koske, biće spinova, znam da su me na bandere kačili. Jednu stvar mora da zna svaki navijač Partizana, a to je da idem do koske, do kraja, nisam ja juče došao u Partizan.

- Ja sam od 13 godine u Partizanu, i ja idem do koske. Neka niko ne postavlja pitanje za motive, razmišljanje i odnose, da li sam nečiji ili čiji, ili sam uradio nešto zbog nekoga. Samo nemoj to da dovodiš u pitanje. Da li igramo dobro? To da, da li sam radio za mafiju, menadžere, za ovo, ono, nemoj da slušaš spinove. Medije i komentare za razliku od ranije ne pratim jer sam fokusria na ekipu. Biće i ovoga, a i onoga to znam. Ne sumnjaj da ću biti do kraja u svakom segmentu i ne prati sve spinove. Da ne moram da se objašnjavam i dokazujem nekome. Fino sam prošao moju karijeru ovde od 13. godine, nema potrebe da radim nešto što nije moje lično uverenje - rekao je Stanojević.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević posle poraza od CSKA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПИЦЗ

    15. jul 2024 | 19:48

    Тренер мора бити здрав! Господин овог пута добија кошуљу која се закопчава на леђима!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA