Partizanov vezista na poštedi: Zahid pod znakom pitanja za Napredak

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaler je posle snimanja magnetnom rezonacom van trenažnog procesa i neće trenirati nekoliko dana

Muku muči Gajas Zahid sa mišićima zadnjih loža od još marta meseca protekle sezone i ta muka ga "ne napušta" tokom celih priprema za novu takmičarsku jesen. Vezista Partizana će, kako stvari, stoje morati na novu pauzu i neizvestan je za premijerni duel sa Napretkom iz Kruševca narednog petka (Humska, 21.00, Arena sport Premium 1).

Naime, Zahid se još tokom priprema u Sloveniji požalio na iste probleme i tada je nekoliko dana pauzirao, a nastavilo se i na turneji u Rusiji, gde je u poslednjem meču sa Lokomotivom zamenjen već posle prvog poluvremena.

Po povratku u Beograd igrač je obavio snimke magnetnom rezonancom i utvrđeno je da postoje koštani edemi, koji stvaraju probleme i zbog kojih se igraču najverovatnije i javljaju bolovi u mišićima.

Zahid je već tokom vikenda stavljen na poštedu, neće trenirati narednih nekoliko dana dok slika o povredi ne bude kristalno jasna, a s obzirom da se ušlo u zav ršnu sedmicu pred meč sa Kruševljanima, teško da će naturalizovani Norvežanin kokurisati za pomenutu premijeru u Humskoj.

(Z. Ivković)

Video: Ovako je Zahid spasao Partizan poraza od Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA