≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je desna ruka Mesiju 16 godina, a sada je odlučio da se povuče: Legendarni fudbaler ide u penziju

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Makar kada je u pitanju reprezentacija

  • 0
Anhel Di Marija i Nikolas Otamendi Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Argentine su opravdali ulogu favorita i tek nakon produžetaka srušili otpor nezgodne Kolumbije u finalu Kopa Amerika u Majamiju. Lautaro Martinez je za samo nekoliko minuta na terenu bio čovek odluke i tako svojoj zemlji doneo rekordnu šesnaestu titulu.

Bila je to više nego emotivna noć za sve Argentince koji žive za fudbal, a u istoj noći u kojoj je i Lionel Mesi pustio suzu zbog pehara, ali i povrede, zaplakao je i Anhel Di Marija uz objavu kraja karijere.

Bio je dugogodišnja desna ruka kapitena nacionalnog tima, a sada je odlučio da je dosta, makar kada je u pitanju reprezentacija i to će označiti početak jedne nove ere. Posebno kada se Mesi povuče...

- San je povuć ise iz nacionalnog tima ovako, Argentina je moja ljubav i moja zemlja. Hvala vam - poručio je Anhel.

Sa 145 nastupa Di Marija je četvrti na večnoj listi Argentine, a zauzima i šesto mesto po broju pogodaka sa učinkom od 31.

Učestvovao je i u osvajanju oba trofeja Kopa Amerika i Svetskog prvenstva od 2021, a pamtiće i zlato za Olimpijskih igara 2008. u dresu tima do 23 godine. Tada je upravo i krenulo partnerstvo sa Mesijem. Di Marija će i dalje nastupati za Benfiku.

(Telegraf.rs)

Video: Hiljade navijača Argentine zapevalo serenadu Mesijevoj babi, ludilo ispred njene zgrade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA