Partizanov "špijun" na mečevima kijevskog tima: Lazar Tomić u Austriji uživo skenira Dinamo

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Analitičar u satfu crno-belih boravi u Tirolu i ispratiće mečeve rivala sa Šalkeom i Brondbijem

Završna sedmica priprema Partizana za novu takmičarsku sezonu je u toku i dok se bave Napretkom iz Kruševca, sa kojim će prvo odmeriti snage narednog petka (Humska 21.00, Arena spofrt Premium 1), crno-beli pomno prate i dešavanja u Dinamu iz Kijeva, prvom evropskom rivalu. Tim povodom klub iz Humske je tokom vikenda imao izaslanika na mečevima ukrajinskog kluba i to člana stručnog štaba - Lazara Tomića.

Analitičar u stafu crno-belih je u subotu uživo u Tirolu pogledao duel Dinama i Šalkea (2:2) i imao je šta da vidi iz repertoara protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izuzetno snažan tim iz Kijeva, koji se bez problema nosio sa nemačkim klubom. Pokazao, pre svega, timski, individulani i ofanzivni kvalitet, ali i kompaktnost, uigranost, menjajući sisteme tokom same utakmice bez većih problema.

U toku današnjeg dana, od 14 časova, Tomić će pogledati i meč Dinama sa danskim Brondbijem, posle čega će stručni štab Partizana, uz analizu pomenutih utakmica, imati jasniju sliku o timu iz Kijeva.

No, dok ne počne priprema za pomenute duele, crno-beli su fokusirani na početak Superlige, gde se, rekosmo već, sastaju sa Napretkom i to u Humskoj, usled zamene domaćinstva i radova na stadionu u Kruševcu.

(Telegraf.rs)

Video: Fali nam sedam dana treninga, ali bićemo spremni za Dinamo: Stanojević sumirao pripreme Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    14. jul 2024 | 11:16

    Ne možete molim vas pa koga oni mogu da pobede

  • Branko

    14. jul 2024 | 17:28

    Gubljenje vremena i para.....ove da dobijemo ne možemo a ja se bojim katastrofe od prošle godine. Nadam se da bar to izbegnemo....

  • Krle

    14. jul 2024 | 14:31

    Ko je taj lik. Orao pao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA