Radomir Antić obukao dres Slobode i oduševio sve: Deda bi bio ponosan na svog unuka

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Predivan momenat

Veliki dan za Slobodu bila je ova subota, pošto je na travnjak terena na Zlatiboru u opremi kluba istrčao Radomir Antić! Unuk proslavljenog srpskog trenera, po kom i stadion u Užicu nosi ime, tako je zagolicao maštu svih onih kojima je ovaj klub u srcu.

Prijateljski meč protiv Mladosti GAT poslužio je ekipi kako bi se dodatno uigrala pšred početak novih izazova u Prvoj ligi Srbije, nakon turbulentne kampanje u kojoj je izboren opstanak.

Antić je prošle godine nastupao u Španiji i videćemo da li je ovo najava potencijalnog otanka momka u opremi Slobode.

Radomir Antić senior je svoju fudbalsku karijeru između ostalog proveo u Slobodi, za koju je nastupao od 1967. do 1970. Proslavljeni fudbaler, kasnije i trener je ostavio dubok trag u velikanima poput Atletika i Reala iz Madrida, Barseloni i na mnogim drugim mestima.

(Telegraf.rs)

Video: Dirljiv oproštaj Užičana od preminulog velikana, Radomira Antića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    14. jul 2024 | 18:18

    Sta mislite da li nacionalni stadion u Bg mogao da se zove po Anticu. A da! On je partizanovac.

  • Južnoprugaš

    15. jul 2024 | 03:18

    Ko prati fudbal zna da je već igrao protiv Želje na Zlatiboru.Da još mlad.Ali isto tako svako ko je gledao ovu utakmicu video je i čuo jednu veliku sramotu omladinskog fudbala Srbije koji i dan danas traje.Da Srpska talentovana deca ne mogu da dobiju šansu u našim superligaškim klubovima kao što je Laušević ex igrač Teleoptika?!Dao slučajno 34 gola u U19 ligi Srbije!Željo je ipak klub iz grada koji ima status prestonice.Ipak ne gledaju ko je čiji otac i kako se ko moli bogu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA