Partizanov rival je ozbiljan tim: Dinamo remizirao u prijateljskom meču, napadači blistali

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ukrajinski tim pokazao kvalitet...

Fudbaleri Partizana će se ove sezone naći u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i to prvi put posle sedam godina, a rival u drugom kolu pomenutog takmičenja biće im Dinamo iz Kijeva.

Ukrajinska ekipa trenutno se nalazi na pripremama u Austriji gde brusi formu za narednu sezonu, a nakon duela sa Padebornom odigrali su i meč protiv Šalkea koji je završen rezultatom 2:2.

Na ovom meču se videlo da ekipa iz Kijeva gaji napadački fudbal i igra na gol više.

Trener Oleksandr Šovkovski je na teren poslao sledećih 11: Buščan - Dubinčak, Djačuk Mališ, Timčuk - Andrijevski - Jarmolenko, Carenko, Bujalskij, Lonvejk - Suprijaga.

Već u 13. minutu Dinamo je došao do vođstva pogotkom Carenka. Odličnu akciju započeo je najbolji igrač kluba Jarmolenko koji je petom prosledio loptu do Timčuka, ovaj uputio centaršut, a na pravom mestu bio je Carenko.

Kasnije je Šalke uspeo da preokrene rezultat jer je Šovkovski promenio čitav tim, ali je rezervista Vladislav Vanat pogodio za konačnih 2:2. Odlično je rezervista Dinama šutirao sa ruba kaznenog prostora i pogodio dalji ugao.

Podsećanja radi, prvi meč između Partizana i Dinamo Kijeva na programu je 23. jula u Lublinu.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA