“Ludak” poludeo kao nikad! Epska konferencija Marsela Bjelse o Amerima: “To su lažovi i hulje”

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Jasno je da su organizatori napravili žestok propust, a o tome je govorio i popularni "Ludak (El Loco)

Jezive scene viđene su nakon meča polufinala Kopa Amerika između Kolumbije i Urugvaja, koji je Kolumbija dobila sa 1:0.

Ipak, ono o čemu se još uvek priča su scene na tribinama nakon meča, kada je došlo do žestokih sukoba u kojima su učestvovali i fudbaleri Urugvaja.

Tada su kolumbijski navijači opkolili pretežno žene i decu iz Urugvaja, a fudbaleri predvođeni Darvinom Nunjezom, preskočili su ogradu, upali na tribinu i pokušali da spase svoje porodice.

Jasno je da su organizatori napravili žestok propust, a o tome je govorio i popularni "Ludak (El Loco), Marselo Bjelsa, inače selektor Urugvaja.

On je bio žestoko izrevoltiran što njegovim igračima prete kazne zbog sukoba sa kolumbijskim navijačima...

- Na stadionu su napadnute majke sa decom u naručju. Umesto da moji igrači, koji su se morali tući da odbrane svoje najmilije, dobiju izvinjenje, sada im se preti kaznama. Umesto da se kazne oni koji su fudbalere prisilili da se tako ponašaju. A, to su oni koji nisu sprečili napad, i oni koji nisu osigurali rutu za beg ako do napada dođe - počeo je Bjelsa, pa nastavio:

- Pa, čoveče... Izvinite se fudbalerima i njihovim porodicama! Čekajte, vi ćete ih stvarno umesto toga suspendovati? A, jedino što sada morate uraditi je da kažete: "Pogrešili smo i preuzimamo odgovornost za to". Ali ne, oni samo prete igračima i trenerima koji se pobune zbog groznih uslova na ovoj Kopi. Znam da su rekli Skaloniju, selektru Argentine da mu ne pada na pamet da ih više proziva - rekao je Bjelsa, pa "opleo" po organizatorima:

- Samo lažu. Lagali su nas da su igrališta savršena, da su takvi i tereni za treniranje. U stvarnosti, takvi su da na njima ne žele trenirati ni Bolivijci... Lažljive hulje - rekao je Bjelsa.

Ostaje nam da vidimo kakav će biti rasplet cele situacije, ali će se o svemu izvesno još govoriti.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte novi haos navijača Engleske u pabovima u Londonu kada su videli gol Belingema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA