Poginuo mladi golman: Kristiana Klarića (17) ubila struja

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nezvanično, poginuo je usled udara struje, ali će podrobnije informacije o svemu biti poznate nakon što policija obavi uviđaj na mestu tragedije“, navedeno je u vesti koju je prenela lokalna televizija Sana

Kristian Klarić, 17-godišnji golman Rudara iz Kamengrada, poginuo je u Sanskom Mostu. Naime, u kasnim poslepodnevnim satima, u jednom ugostiteljskom objektu, Klarić je nastradao od strujnog udara, pod nerazjašnjenim okolnostima.

Kako su preneli mediji iz Bosne i Hercegovine, Klarić je poginuo od posledica strujnog udara.

„Nezvanično, poginuo je usled udara struje, ali će podrobnije informacije o svemu biti poznate nakon što policija obavi uviđaj na mestu tragedije“, navedeno je u vesti koju je prenela lokalna televizija Sana.

Od njega se oprostio i rivalski Podgrmeč iz Sanskog Mosta:

„Naše misli su uz Kristianovu porodicu i kolektiv Rudar Kamengrad. Sa velikom tugom vas obaveštavamo da se na bolji svet preselio mladi golman Rudara iz Kamengrada, Kristian Klarić. Kristian je bio momak za primer i omiljena osoba u društvu. Imao je samo 17 godina“, navedeno je u poruci Podgrmeča.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA