Partizan kupio dva desna beka u jednom danu: Rešen i problem "bonus" igrača

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Dva transfera u Humskoj

FK Partizan je u jednom danu doveo dva nova igrača, na šta su se opredelili zbog situacije usled povreda i prihvatanja bonus pravila

Povreda Marka Živkovića, odnosno odlazak Aranđela Stojkovića u Debrecin, naveli su Partizan da se "razleti" na tržištu, te su crno-beli u danu kupili dva desna beka.

Bonus rešenje stiže iz Voždovca, u liku mladog Vukašina Đurđević, a iskusnija opcija iz Vojvodine, pošto će među crno-bele i iskusni Milan Lazarević (27)...

Radi se dva različita tipa fudbalera, dok je iskusni Lazarević defanzivnije rešenje, mladi Đurđević, koji je inače Partizanu bio bitnija opcija posle donošenje odluke o bonus pravilu, ofanzivnija opcija, koju će crno-beli najčešće korostiti u domaćem takmičenju.

Vukašin Đurđević je još u martu ili aprilu bio na radaru kluba iz Humske, ispraćen je nekolik meseci i možda do posle ne bi ni došlo da silom prilika klub nije morao da reaguje u novonastaloj situaciji, Za njega će crno-beli isplatiti malo obeštećenje i 15 odsto od narednog transfera.

Đurđević je ponikao u Radu, prošao je sve mlađe selekcije kluba sa Banjice, a potom je prešao u redove Voždovca, gde se etablirao kao jedan od najstandardnijih prvotimaca, ali i članova mlađih selekcija reprezentacije Srbije.

Što se Lazarevića tiće, radi se o igraču koji će zapravo kompletirati odbranu Partizana u narednom periodu, posle dolaska Marija Jurčevića i Nihada Mujakića.

Radi se o fudbaleru koji je ponikao u mlađim selekcijama Vojvodine, ali ga je put potom odveo Proleter, potom Rad, a zatim i u letonsku Lijepaju odagle se pre godine vratio u Vojvodinu i bio jedan od najstandardnijih prvotimaca.

Dolaskom Đurđevića i Lazarevića Partizan nije okončao potragu u prelaznom roku, crno-beli će tražiti i krilnog napadača, ali i centralnog vezistu kada se za to otvore prilike.

(Telegraf.rs)

Video: Fali nam sedam dana treninga, ali bićemo spremni za Dinamo: Stanojević sumirao pripreme Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    12. jul 2024 | 20:13

    Tužno je što moraju da kupe desnog beka da reše problem bonusa... pored svoje omladinske škole

  • Vanja

    12. jul 2024 | 19:12

    Malo je to, mora se dovesti bar jos pet.

  • Realno

    12. jul 2024 | 22:10

    Ni jedan ni drugi nisu za taj nivo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA