Teturao se i padao pijan po ulici, tvrdio da je najbolji napadač Italije, a sada pred transferom u Brazil

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Adana još uvek nije odlučila kakva je budućnost Balotelija u Turskoj, te se u sve uključio brazilski velikan

Često se Mario Baloteli nalazio u centru pažnje, ali u većini slučajeva više zbog ponašanja van terena, nego partijama sa fudbalskom loptom.

Ipak, ovog puta, reč je o fudbalskoj temi, tačnije transferu, jer kako tvrde brazilski mediji, Baloteli se našao na meti Korinstijansa.

Prema navodima, Adana još uvek nije odlučila kakva je budućnost Balotelija u Turskoj, te se u sve uključio brazilski velikan, ali postoji i tačka zastoja.

Navodno, reč je o zahtevima samog fudbalera, koji traži platu od čak 4.700.000 evra po sezoni, što je više nego što bi brazilski klub hteo da da.

Podsećanja radi, Baloteli se nedavno našao u centru pažnje, dok se pijan teturao i padao po ulicama Udina, navodno nakon susreta Italije i Švajcarske.

Takođe, pred EURO je tvrdio da je najbolji napadač Italije, i da je zaslužio da se nađe na spisku, ali od toga ništa nije bilo.

Ostaje nam da vidimo kakav će biti rasplet ove situacije, a nema sumnje da će biti zanimljivo sa Balotelijem u "glavnoj ulozi".

(Telegraf.rs)

Video: Genijalna scena u Bolonji: Lokalni muzičar se smarao, a onda je zapevao sa Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA