≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tim iz tzv. Kosova ponižen od čuvenog drugoligaša: Navijači ih ispratili sa terena u paklenoj atmosferi

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prelepo

  • 1
FK Visla Krakov Foto: Borys Gogulski / Cyfrasport / Zuma Press / Profimedia

Četvrtak je svakog leta centralni dan kada su u pitanju evropske kvalifikacije, a nakon uvođenja novog sistema gledaćemo još veći broj mečeva. Liga Evrope je opet dobila doigravanje od prvog kola, što znači još više utakmica. Posebno "egzotično" je bilo u prvom kolu.

Dva drugoligaša su uzela ućešće u ovoj fazi takmičenja i odmah na startu oduševila su čitav svet. Rumunski Korvinul Hunedoara sa neverovatnih 4:0 je porazio Pakš u Mađarskoj, dok je legendarna Visla iz Krakova porazila ekipu iz tzv. Kosova Ljapi 2:0.

Fudbalska Evropa ostala je zapanjena ishodima ovih utakmica, a pričaće se i o atmosferi pred 24.000 ljudi u jednom od najvećih gradova Poljske. Tim iz nepriznate "države" bio je nemoćan pred nogama četrnaestostrukog šampiona Ekstraklase i navijačima tog kluba.

Bakljada, pesma tokom 90 minuta i vetar u leđa igračima raširili su se putem snimaka na društvenim mrežama i Visla je pobrala samo simpatije.

Učesnik grupne faze LE iz 2012. je prošao loše dane u prethodnom periodu i ove godine će opet napasti najviši rang. Kada bi to učinili iz glavnog žreba nekog evropskog takmičenja bila bi ovo sezona za pamćenje...

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Denvera sa Srbima u Minhenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA