≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mančester okrenuo ploču i doveo kapitalca za 40 miliona: Prvi transfer za Junajted u novoj eri!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiže mladi napadač

  • 0
Džošua Zirkze Foto: Tanjug / AP

Kada je sredinom prošle sezone u Mančester junajted došao Ser Džim Retklif mnogi navijači su bili srećni, međutim instant rezultata nije bilo. Već izgrađen tim nije uspeo da izvuče sezonu na pravi način, zabeležen je očajan rezultat u Premijer ligi, ali je kampanja izvučena peharom u FA kupu.

Kampanja je okončana, Erik ten Hag je dobio novi ugovor, a prvo pojačanje u novoj eri je već dogovoreno. Tako će Džošua Zirkze (23) biti predstavljen u petak ili subotu na "Old Trafordu".

Bolonja će za napadača uzeti 42.5 miliona evra, dok će nakon medicinskih pregleda Holanđanin potpisati ugovor do 2029. godine. Videćemo i koja uloga će mu biti namenjena, ali sigurno je da poseduje veliki potencijal.

Napdač koji je pogurao italijanski klub ka Ligi šampiona je bio pravi hit na tržištu i konačno je dobio pravu šansu nakon period u Bajernu, za koji je igrao od 16. godine. Pozajmice u Parmi i Anderlehtu sa ga etablirale, dok je period u Bolonji bio savršen za njega.

Tako je u prošloj kampanji postigao jedanaest golova u Seriji A i evidentno je da Ten Hag u zemljaku vidi nešto posebno. Da li će to i opravdati ostaje nam da vidimo...

Zirkze je nastupao i na Evropskom prvenstvu, pa je tako i protiv Engleske u polufinalu dobio šansu, ali nije pomogao timu da uđe u finale.

(Telegraf.rs)

Video: "Junajted na prodaju": Navijači u Mančesteru se okupili, žele odlazak gazde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA