Tražili da oba meča sa Partizanom igraju u Beogradu: Napredak u velikom problemu pred početak Superlige

 
S. I.
Z. I.
S. I. Z. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Kruševljani ne znaju gde otvaraju sezonu

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da Napredak na otvaranju sezone neće igrati na svom stadionu "Mladost" već na stadionu "Lagator" u Loznici zbog radova na svom zdanju, međutim konačna odluka nije doneta.

U duelu prvog kola Superlige Srbije Krušvevljani igraju sa Partizanom, a predviđen termin je petak 19. jul sa početkom u 21 čas, dok su u klubu su čak zahtevali da u oba dela sezone snage odmeravaju u Beogradu sa crno-belima.

Takvo rešenje nije moguće po propozicijama takmičenja pošto bi u tom slučaju stadion u Humskoj morao biti prijavljen kao njihov domaći teren dok su radovi na njihovom u toku. Drugi problem je je termin, pošto Partizan igra i evropske utakmice.

Leskovac je bio još jedna opcija, međutim osim udaljenosti, problem je i to što kragujevački Radnički tamo igra svoje evropske mečeve.

Bilo kako bilom najizvesnije rešenje je Loznica, ali se konačna odluka još uvek čeka...

(Telegraf.rs)

Video: Albert Nađ zadovoljan posle remija: Nismo imali ovoliko šansi poslednjih 5 utakmica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    11. jul 2024 | 15:50

    U svim segmemtima srpski fudbal je u rasulu,totalno rasulo svega sledi na jesen-zima 2025 kada se zavrse kvalifikacija za SP2026 na kojem se necemo kvalifikovati...tada ce biti"katanac"na srpski fudbal iz kojeg se nece izvuci dugo vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA