Nije uspeo da pomogne Ronaldu da ponovo ispiše istoriju, pa nekoliko dana kasnije potpisao za Bajern

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Minhenski klub uzima iz Londona

Fudbaleri Portugalije eliminisani su u četvrtini finala Evropskog prvenstva od Francuske, što je verovatno i kraj jedne ere kada je Kristijano Ronaldo u pitanju. Osvajač Eura iz 2016. i finalista iz 2004. je tako najverovatnije završio sa najvećom smotrom reprezentativnog fudbala na Starom kontinentu.

Jedan od igrača koji će moći da se pohvali da je bio deo istorije sa jednim od najboljih igrača ikada je Žoao Palinja, koji je na ovom EP odigrao četiri meča, a svoje partije je naplatio i transferom karijere.

Bajern je vezistu platio 50 miliona evra uz dodatne bonuse, a ugovor sa doskorašnjim igračem Fulama potpisan je do leta 2028. godine.

- Ovo je jedan od najsrećnijih dana u mom životu. Prešao sam u jedan vrhunski evropski klub, što je za mene ostvarenje sna. Radujem se atmosferi i navijačima na Alijanc areni. Želim da osvajam titule sa Bajernom - izjavio je Palinja prilikom potpisa.

Palinja je tokom poslednje dve sezone u Fulamu odigrao 79 mečeva i dao osam golova, a tokom karijere nastupao je i za Sporting, Moreirense, Belenenseš i Bragu.

Bajern je tako opet pazario u Londonu, posle dolaska Miajkla Olisea iz Kristal palasa za 53 miliona. Ovog leta angažovali su i Hiroki Ita, Brajana Saragosu, Nestori Irankundu i Arminda Ziba.

(Telegraf.rs)

Video: Ronaldo provozao Georginu na skuteru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA