"Njegovo ime je brend, u rangu je Novaka Đokovića": Krasić hvalio legendu Zvezde i Srbije

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Velike reči na račun Dejana Stankovića, ali i Nemanje Vidića

Nekadašnji reprezentativca Srbije Miloš Krasić privukao je nedavno pažnju zbog povratka na teren, kada je u dresu CSKA iz Moskve igrao protiv Partizana i OFK Beograda u prijateljskim utakmicama!

Nedugo zatim, Krasić je dao jedav intervju za "Match TV" u kom je, između ostalog, govorio i o legendi Crvene zvezde Dejanu Stankoviću.

- Dejan mi je bio kapiten u reprezentaciji Srbije četiri godine. Da, još nije mnogo radio kao glavni trener, ali je želeo da to radi posle karijere. Srbiji su potrebni takvi ljudi, koji posle uspešne karijere dođu da pokažu umetnost sa malo drugačije strane. Poštujem Spartak, klub sa velikom tradicijom, vrhunski ruski klub. Srećan sam zbog Stankovića što je stigao. Želim da ga pozdravim i da mu poželim uspeh.

Na pitanje ko je popularniji u Srbiji kao trener - Dejan Stanković i Marko Nikolić - Krasić je poručio:

- Stanković nije toliko dugo bio trener, ali Marko radi svoj posao jako, jako dugo. Nikolić je poznatiji kao trener. Ali Dejan je pokazao odlične rezultate sa Crvenom zvezdom i Ferencvarošem. Ako govorimo o popularnosti uopšte, Stanković je u rangu sa Nemanjom Vidićem i Novakom Đokovićem. Njegovo ime je kao brend - rekao je Krasić i dodao:

- Stankovićeva motivacija je prosto neverovatna. Ima pravi fudbalski karakter. Njegov mentalitet je gvožđe. To su njegove najvažnije osobine. Na svaki meč su nas vodili Stanković i Vidić. Pratili smo ih. Ali Dejan ne može da bude drugačiji. Sa Interom je osvojio sve što je mogao. Ako ste igrač koji održava određeni nivo deset godina, onda ste vrhunski. Mnogi igrači mogu da imaju jednu dobru godinu, pa drugu, pa ne toliko. Morate održavati nivo, koji, nažalost, nisam imao. I treba da radite na svom karakteru i mentalitetu jako, jako dugo.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da da da

    10. jul 2024 | 18:23

    naročito od kada je fobio građevinsku dozvolu

  • Baks

    10. jul 2024 | 20:32

    Hahahahaha, kakvi su ovi fudbaleri mozgovi. Pa nije Novaku do kolena!

  • Pp

    11. jul 2024 | 01:35

    Kakvo lupetanje...Sa Novakom mogu samo da se porede Jusein Bolt i Majkl Džordan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA