Partizan odustao od veziste TSC: Crno-beli neće Đakovca, spremni da ulože 1.000.000 evra u drugo rešenje

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Klub iz Humske nije uspeo da nađe zajednički jezik sa kolegama iz Bačke Topole

Bio je Ifet Đakovac "na radaru" Partizana ovoga leta, interesovanje za vezitu TSC nije krio ni trener Aleksandar Stanojević, međutim, crno-beli su u međuvremenu odustali od tog transfera i okrenuli se drugim rešenjima. Klub iz Humske jednostavno nije našao zajednički jezik sa čelnicima iz Bačke Topole i od tog posla neće biti ništa.

Preciznije rečeno, Partizan više nije želeo da čeka odluku iz Bačke Topole, odakle je u dve ili tri sedmice dobijao različite signale u vezi sa prodajom Đakovca.

Pre svega, različite finansijske uslove obeštećenja, koje je TSC isprva dugo držao na potraživanju od 1.500.000 evra, što su u Humskoj smatrali prevelikim za igrača iz Srbije od 26 godina.

A, kada bi statovi malo "otoplili", odnosno kada bi cena bila spuštena, iz Bačke Topole bi potom došao signal o novoj promeni i praktično vraćanju na staro. U jednom momentu su pregovori potpuno stali, a onda su iz Humske poslali poslednju ponudu koja je iznosila 1.000.000 evra.

No, ni to nije zadovoljilo TSC, pa je Partizan, u dogovoru sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, odlučio da se okrene drugim rešenjima i da pomenuti novac uloži u igrača koji je dostupan.

Sam Ifet Đakovac nije bio sporan nijednog momenta, već je sve dogovorio sa klubom iz Humske, želeo je da obuče crno-beli dres, ali činjenica da ga za TSC vezuje ugovor do leta 2026. godine, vezala mu je ruke u pregovorima klubova.

Crno-beli su uveliko aktivni na tržištu, u potrazi za desnim bekom, posle povrede Marka Živkovića, o čemu smo već pisali, ali i "osmice" koja će upotpuniti vezni red.

Ostale aktivnosti biće usko vezane za izlazne transfere igrača iz aktuelnog kadra.

(Z. Ivković)

Video: TSC-u trebao samo minut da postigne gol: Đakovac tačno u 56. sekundi matirao golmana Radničkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    9. jul 2024 | 12:42

    Da treba da ide u zvezdu tsc bi dobio poziv pa bi ga poslao besplatno

  • Daba

    9. jul 2024 | 14:18

    I treba nam tako,decu našu poklanjamo za džabe ili beže zbog ,,sposobnosti “ ove proklete uprave. Mladje kategorije su nam pretvorene u vašar i malo po malo neko dete beži u drugi klub. A onda dodje Stanojević i povede ekipu na turnir sa 20 stranaca i razigrava Šćekića sa 33 g(poštovanje za tog momka ali što se tiče fudbala,tanko)!!! Rešili su da svedu Partizan na status OFK Beograda(poštovanje prema starom OFK Beogradu,pre Terzića)!!! Sve zbog,kako je rekao jednom ,,Svevišnji od Srbije” - Beograd treba da ima samo jedan klub,i da je CZ jedini pravi Srpski klub,,Ponos Srbstva”!!! A vi navijači iz Kragujevca,Niša,Kruševca niste pravi Srbi,jer tako kaže ,,Svevišnji od Srbije”!!! Zato je i zaštitio ovu upravu u Partizanu i niko ne sme da ih skloni,jer to su njegovi ljudi koje je on postavio da bi urušili Partizan!!! Stoka !!!

  • Jj

    9. jul 2024 | 14:00

    Mogu recimo da ulože tih milion evra u vraćanje duga FSSu. Jer 'nate svi su protiv Partizana i niko im ne daje ništa, osim poneku desetinu miliona evra kad zaškripi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA