Hrvatski trener šokirao čak i Balkan ovim prostaklukom: Jezivo šta je rekao za astrološkinju

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Štimac bi zbog prevremenog raskida ugovora trebalo da dobije čak 340.000 evra, a u međuvremenu, oglasio se i indijski Savez

Bivši hrvatski reprezentativac, Igor Štimac dobio je prošlog meseca otkaz na klupi fudbalske reprezentacije Indije.

Ono što su mu nakon pet godina mandata, zamerili u tamošnjem savezu, jeste što je za određivanje sastava koristio pomoć astrologa, a detalj koji je "prelio čašu" bio je neuspeh u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje je završio iza Katara i Kuvajta, sa čak šest poraza i dva remija, u poslednjih osam odigranih mečeva.

Štimac bi zbog prevremenog raskida ugovora trebalo da dobije čak 340.000 evra, a u međuvremenu, oglasio se i indijski Savez.

Oni su istakli da su "šokirani jer se Štimac oslanjao na astrologa pri određivanju koji će igrači dobiti poziv".

- Komunikacija gospodina Štimca, očito sa jedinim ciljem ocrnjivanja AIFF-a i prikazivanje njegovog osoblja u lošem svetlu, nije dostojna profesionalca koji je u toj organizaciji služio više od pet godina. Ovakvo ponašanje samo je učvrstilo uverenje AIFF-a, da je odluka o raskidu njegovog ugovora ispravno donesena - naveli su iz indijskog Saveza.

Gostovao je Štimac nedavno u "A1 fudbalskom podkastu" kod Filipa Brkića i Silvija Marića, gde je dobio pitanje upravo o upotrebi astrologije.

- Da li je istina ono za astrološkinju koja mu je navodno pomagala u odabiru prve postave u Indiji? - glasilo je pitanje gledaoca, a Štimac je dao krajnje vulgaran odgovor.

- I po*****a mi je usput - odgovorio je Štimac uz smeh.

Kako je to izgledalo, možete videti ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA