Heroj Zvezdine pobede: "Nije mi strano da dajem golove iz mlađih kategorija i Viljareala"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Stefan Leković zadovoljan je učinkom na Kupu prijateljstva

Crvena zvezda je odbranila Kup prijateljstva u Sankt Peterburgu pošto su nakon pobede nad Sočijem od 2:0, savladali i Zenit sa 2:1 posle preokreta.

Zvezda je gubila od šampiona Rusije sa 1:0 golom Klaudinja iz petog minuta, a onda su Aleksandar Katai i 49. i Stefan Leković u 85. minutu doneli preokret i pehar na Marakanu.

Posle meča, Leković je istakao da je drugo poluvreme izgledalo dobro i da je pobeda zaslužena. Istakao je naporne pripreme i da igrači tek sada dolaze do svežine.

- Mislim da smo drugo poluvreme izgledali dobro, stvarali šanse i nametnuli smo se. Mislim da je zaslužena pobeda. Pripreme su naporne, pre toga smo naporno radili na Zlatiboru, i ovde već 15 dana i od ove utakmice se vidi da dolazi do svežine, mislim da će to biti onako kako je stručni štab zamislio pred pripreme - rekao je Leković, koji je dodao i da mu nije strano postizanje golova i da se nada da će ih biti u najvažnijim utakmicama.

- Nije mi ovo strano, tresao sam mreže i kasnije u mlađim kategorijama, ali i u Viljarealu prošle godine, ali verujem da nam tek predstoje najbitniji mečevi, nadam se da će i tu biti golova - rekao je Leković.

(Telegraf.rs)

Video: Crvena zvezda upalila turbo: Za 5 minuta dali dva gola Sočiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laznjak na vidiku

    9. jul 2024 | 06:51

    naigraces se ti sine puno sklanjalica i slavices lazne titule i onda ces kao 3457 albanska zvezda zavriti u imt-u..zivi bili i vidjeli..

  • Ds

    9. jul 2024 | 07:34

    Ovaj decko je pravi talenat,kakav bazdar lazetic i ostala boranija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA