Borusija iz Dortmunda pravi temelje za novi uspeh: Doveli nemačkog fudbalera koji je bio na Euru

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Valdemar Anton je potpisao za Borusiju

Nemački fudbaler, Valdemar Anton prešao je iz Štutgarta u Borusiju iz Dortmunda, saopštio je danas nedavni finalista Lige šampiona.

- Fudbalski klub Borusija Dortmund potpisao je Valdemara Antona (27) iz Štutgarta. Centralni defanzivac, koji je bio u sastavu nemačke reprezentacije na Evropskom prvenstvu i nedavno je igrao u četvrtfinalu protiv Španije, potpisao je ovog ponedeljka ugovor koji važi do 30. juna 2028. godine - stoji u objavi na sajtu kluba.

- Zaista se radujem svojoj prvoj utakmici u Borusiji i pred navijačima i mojim saigračima. Prvobitno nisam planirao da menjam klub, ali onda je došla Borusija . Vrhunski klub koji je stigao do finala Lige šampiona. Ovo pokazuje koliki potencijal ima ovaj klub. Od samog početka, svi u Dortmundu su mi dali osećaj da zaista žele da me dovedu i da mogu i treba da preuzmem važnu ulogu. Spreman sam za to - rekao je Anton za klupski sajt.

Anton je četiri godine bio član Štutgarta, a pre toga je četiri sezone proveo u Hanoveru. Za reprezentaciju Nemačke debitovao je u martu ove godine i odigrao četiri utakmice.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA