Zvezdina voditeljka pitala Milojevića da li će posle Zenita igračima dati slobodan dan: Usledio je hit odgovor

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Trener crveno-belih bio je zadovoljan posle osvajanja Kupa

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Zenit posle preokreta sa 2:1 i osvojili Kup prijateljstva u Sankt Peterburgu.

Ovo je bio drugi meč crveno-belih na pripremama u Rusiji, a preostaje im još duel sa argentinskim Taljeresom, ali je klub sa Marakane već obezbedio pehar i odbranu titule sa ovog istog turnira.

Posle meča trener crveno-belih Vladan Milojević bio je zadovoljan.

- Mislim da smo odigrali dostaa dobru utakmicu za fazu u kojoj se nalazimo. Mnogi su igrali koji su imali prvi kontakt sa loptom, Puma, Stojić koji se vratio posle reprezentacije i pauze, Ivanić koji se vratio i koji nam je mnogo nedostajao. Dosta mladih igrača i dobra utakmica, na nivou evropskih utakmica. Možda se nismo najbolje snašli na početku, ali momci su istrajali i pokazali ono što tražimo od njih - rekao je Milojević za Zvezda TV.

Milojeviću je posebno drago zbog toga što su mnogi mladi igrači dobili šansu da na ovakvim utakmicama stiču iskustvo i napreduju.

- Imamo veliki i dobar roster sa plejadom starih igrača koji su moja desna ruka, sa igračima koji su sa nama godinu i nešto dana, sa mladim igračima kojima trebaju ovakve utakmice, to je najbolje što može da se desi za njih. Jesu igrali pod greškama i opterećenjem, ali insistirao sam, jer oni na greškama uče, ovo su prave utakmice. Igrali su protiv fenomenalnih igrača, to su legionari, prvaci Rusije. Dobar karakter, promenili smo u drugom poluvremenu neke mehanizme. Na kraju smo pobedili, uvek je lepo kada pobeđujete u Zvezdi, ali bio bih ponosan kako god da je meč završen. Već sutra je novi trening i novi izazovi. Uvek kada igrate, igrate da pobedite, ali u ovoj fazi pobeda nije toliko bitna, koliko da vidimo neke igrače i neke pozicije, insistirali smo da rade na nečemu.

Na kraju je i voditeljka Tatjana Šajković upitala Milojevića da li su igrači zaslužili slobodan dan posle 15 dana napornog rada u Rusiji, a prethodno i na Zlatiboru.

- Teško je kod mene dobiti slobodan dan, nemamo baš mnogo vremena, jedno popodne im je dovoljno - uz osmeh je odgovorio Milojević.

Zvezda će naredni meč na Kupu prijateljstva igrati 12. jula protiv Taljeresa, takođe na Gasprom areni.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka iz obezbeđenja zapevala od muke preko razglasa i razveselila sve pred Novakov meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA