Zvezda nudi preko 3 miliona evra za Viktora Đukanovića

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Crnogorac na meti srpskog šampiona

Ako je verovati švedskim medijima, Crvena zvezda je zainteresovana za napadača Hamarbija Viktora Đukanovića i navodno je ponudila preko tri miliona evra za njegov transfer!

Đukanović je crnogorski reprezentativac koji je 2023. otišao u Hamarbi iz Budućnosti za milion evra i na 34 meča postigao je 13 golova. Ima 20 godina i uglavnom igra na poziciji krilnog napadača.

Đukanović ima važeći ugovor sa Ham,arbijem do 2027. godine, švedski "Expressen" dodaje da su razgovori klubova uveliko u toku - mada to niej garant da će do transfera doći.

Dodaje se da su za Đukanovića zainteresovani bili i Lacio i Komo, novi član Serije A, kao i da su "nebeskoplavi" iz Rima odustali od transfera zbog cene od sedam miliona evra.

Đukanović je iza sebe imao odličnu prvu sezonu u kojoj je postigao 11 golova, da bi u ovoj drugoj dao samo dva i izgubio je mesto u startnoj postavi.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    8. jul 2024 | 09:42

    Vrlo dobar a odličan će biti ako dođe u CZ i ne odazove se svojoj reprezentaciji kada budu igrali protiv tzv.Kosova. Mirko Ivanić car!

  • Z

    8. jul 2024 | 10:42

    Ne nudi zvezda,nudi država.

  • Spartak

    8. jul 2024 | 10:29

    Ima se može se u KK I FK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA