Alkaraz saznao rivala u borbi za polufinale: Amerikanac sa snažnim servisom čuva ključeve na Vimbldonu

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tomi Pol savladao je Roberta Bautistu Aguta u tri seta za samo dva sata igre

Američki teniser, Tomi Pol plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je danas posle dosta odlaganja uspeo pre mraka da savalada Roberta Bautistu Aguta u tri seta za samo dva sata i četiri minuta provedena na terenu - 3:0 (6:2, 7:6, 6:2).

Time je zakazao spektakl protiv Karlosa Alkaraza u utorak sa kojim će se boriti za plasman u polufinale Vimbldona koje je na programu u petak tokom dana.

Nije bilo iznenađenja ove večeri, a poznati Španac koji je inače bio najslabije rangirani teniser koji je dogurao do osmine finala ove godine na Vimbldonu sa 112. pozicije, uspeo je da parira Tomiju Polu samo u drugom setu.

U prvom se njegova igra raspala posle 2:2, nakon čega je usledila serija Amerikanca od 4:0 uz dva vezana brejka, dok je u drugom Španac zapravo napravio prvi brejk, ali ga je odmah i ispustio, pa smo išli sve do tajbrejka.

Amerikanac je u odlučujućem gemu preuzeo stvari u svoje ruke, u pravo vreme je napravio mini-brejkove i potom završio posao.

Treći set je bio nalik prvom, sa dva uzastopna brejka za Tomija Pola, koji je tako u poslednjem momentu pred mrak uspeo da stavi tačku na sve.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka iz obezbeđenja zapevala od muke preko razglasa i razveselila sve pred Novakov meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA