Bivši fudbaler Partizana živi život kakav mnogi sanjaju: Sve "pršti" od luksuza, a mogao bi da zaigra u Sitiju

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 19

Filip Stevanović je ove sezone igrao u holandskom RKC Valvajku odakle se vratio nazad u mladi tim Građana

Do pre tri godine, talentovani Filip Stevanović pravio je pravi "dar-mar" po srpskim terenima u dresu Partizana, posle čega je usledio "bombastičan" transfer u Mančester siti za oko 6,5 miliona evra prema podacima Transfermarkta. 

Tada osamnaestogodišnji momak rodom iz Arilja nije naravno odmah uspeo da se nametne u timu Građana, koji su ga slali na pozajmice u Herenven, Santa Klaru, a potom i u RKC Valvajk za koji je nastupao ove sezone, posle čega je ponovo vraćen u mladi tim Mančester sitija.

Ekipa RKC Valvajka je prošle sezone uspela da opstane u dramatičnoj završnici Eredivizije, a Stevanović je tokom sezone doprineo sa dva gola, mada je završnicu prvenstva uglavnom proveo na klupi za rezerve.

I dok čeka na svoju dalju sudbinu i na to gde će igrati naredne sezone, mladi Fića Stevanović često se oglašava na društvenim mrežama na kojima je vrlo aktivan i gde deli detalje iz svog svakodnevnog života.

Ovoga puta objavio je snimak na društvenoj mreži Tik Tok, gde je podelio sa svojim korisnicima detalje sa treninga, ali i kako inače živi i uživa, a može se reći da bi mnogi sigurno poželeli da su na njegovom mestu.

Pojedini modni detalji "pršte" od luksuza, a tu su mnogobrojni detalji iz Luj Vitona, Gučija, Fendija i mnogih drugih poznatih marki. Fotografisao se Stevanović i sa trening centra Mančester sitija na kojem će se pripremati za narednu fudbalsku sezonu.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević posle poraza od CSKA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saljija

    7. jul 2024 | 23:04

    Istetovirani klinac u markiranim stvarima, nikad od njega fudbaler samo loš maneken!

  • Kole

    7. jul 2024 | 23:17

    Samo još jedan od mnogih, promašenih mladih talentovanih fudbalera u Srbiji. Nikad ništa od njega.

  • Milivojko

    7. jul 2024 | 23:17

    Na žalost,on bar po slikama ne ostavlja utisak osobe koja želi da napravi nešto u sportu kojim se bavi.Valjalo bi da mu neko javi da najviše vremena kasnije ostane za kajanje za propuštenim vozovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA