Muškarac pobesneo i brutalno pretukao dostavljača jer mu je lupao na vrata tokom fudbalske utakmice

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dešava se...

Kolin Hant  brutalno je pretukao vozača Amazona nakon što je ovaj lupao na njegova vrata dok je gledao fudbalsku utakmicu kod kuće. 

Naime, nesvestan koliko je njegovo lupanje o vrata iritiralo Hunta, nenamerno je izazvao njegov bes. Tako, Hant je besno otvorio vrata, a kako prenosi Mirror, preterao je kada je vozač navodno pljunuo na njega na prag njegove kuće. Tako, u naletu besa ga je udarao besno počeo da ga udara niz udaraca, opisanih kao "produženo i uporno" premlaćivanje, u martu prošle godine, saopštio je sud tokom ove nedelje.

Hunt je negirao optužbu za nanošenje telesne povrede vozaču, ali je nakon suđenja pred "Beverley Magistrates" sudom brzo osuđen. Slučaj je zatim prebačen na "Hull Crown Court" radi izricanja kazne, izveštava Hull Live.

Ebigejl Rouli, tužiteljka, rekla je da je vozač došao u Huntov dom da dostavi paket za Amazon u 15:17 časova i da je lupao na vrata. "Mogao se čuti vrisak iznutra", rekla je gospođica Rouli. Hunt se pojavio na prozoru pre nego što je otvorio vrata. Pitao je vozača: "Zašto k***c lupate tako? Gledam fudbal."

Hunt je stajao veoma blizu čoveka, zbog čega je vozač koraknuo unazad, a kada je čovek pružio paket, Hunt ga je udario u nos. Čovek je posrnuo unazad, a Hunt mu je gurnuo palac u oko. Potukli su se pre nego što je vozač uspeo da se oslobodi. Hunt mu je prišao i udarao ga pesnicama u glavu, dva puta ga pogađajući u glavu.

Huntu je određeno 150 sati neplaćenog rada i 10 dana rehabilitacije. Naređeno mu je da plati troškove od 705 funti.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA