Igrao futsal, mogao da predstavlja Ukrajinu, pa ostvario transfer od 47 miliona: Opet taj engleski porez...

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vest Hem odrešio kesu

Dugogodišnji fudbaler Vulverhemptona Maks Kilman zvanično je prešao u redove Vest Hema u transferu vrednom vrtoglavih 47 miliona evra! Fudbaler za kog su dobro čuli samo ljubitelji "Fantazija" je tako potvrdio da se engleski igrači konstantno preplaćuju.

Ugovor sa štoperom potpisan je na čak sedam godina do juna 2031. godine, pa bi tako 27-godišnji igrač čitav ostatak ozbiljne karijere mogao da provede na Olimpijskim stadionu.

- Fenomenalan je osećaj postati igrač Vest Hema. Čim sam čuo za interesovanje kluba, znao sam da je to šansa koju želim da iskoristim. Biće mi zadovoljstvo da igram pred 62.500 naših navijača. Radujem se novoj saradnji sa trenerom Lopetegijem - rekao je Kilman za klupski sajt.

Đulen Lopetegi će tako opet sarađivati sa Kilmanom kao u sezoni 2022/23 u Vulvsima, pa je jasno da je on i insistirao na dovođenju.

Maks je inače tokom karijere igrao po nižim lgiama u Velingu, Mejdehedu i Marlou, pre nego što se nametnuo u rezervnom timu "vukova".

Nastupao je za futsal reprezentaciju Engleske uporedo sa svojom amaterskom karijerom, a pošto mu je majka iz Ukrajine čak je pokrenuto i pitanje dobijanja pasoša, međutim zbog nastupa za futsal selekciju druge zemlje to mu nije dozvoljeno.

(Telegraf.rs)

Video: "Junajted na prodaju": Navijači u Mančesteru se okupili, žele odlazak gazde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA