Naslednik Milana Borjana se izblamirao u velikoj utakmici: Imamo li lob godine iskusnog lisca?

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Rondon majstorijom dao nadu svom timu

Prethodne noći odigran je drugi meč četvrtfinala Kopa Amerika, a i on je, baš kao i prvi, rešen posle penala i 1:1 za devedesetak minuta igre. Kanada je na debiju uspela da dođe do polufinala i izbaci Venecuelu, ali je za to morala dobro da se pomuči.

Daleko veći broj prilika propustila je selekcija koja je gost na ovom takmičenju, pa ni gol Džejkoba Šafelburga iz trinaestog minuta nije bio nikakva garancija.

Ređale su se šanse pred protivničkim golmanom, a kada je sve ispucano došao je 65. minut i izjednačenje. I to kakvo, posle baš loše reakcije golmana, inače naslednika Milana Borjana između stativa.

Dobio je Salomon Rondon loptu u prostor, ali ga je rival već sustigao. To ipak nije sprečilo fudbalera meksičke Pačuke da primeti da je Maksim Krepo iz nekog razloga na ivici kaznenog prostora. Poslao je perfektan lob i postigao najlepši gol na turniru. To na kraju nije bilo dovoljno...

Svakako, uživajte! Gol možete videti i ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Borjan više ne igra u Srbiji, ali je Sneža i dalje na našim stadionima: Svi gledali u nju na "Brdu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    6. jul 2024 | 14:04

    Što se izblamirao, primio gol sa 40 metara a ja znam jednog što je primio gol sa 55 metara u našem prvenstvu i naravno on se nije IZBLAMIRAO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA