Vreme čitanja: oko 1 min.

Ajaks ne može da se "sastavi": Rival Vojvodine izgubio od Cvolea u prvom pripremnom meču

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cvole, 12. na tabeli holandskog šampionata iz prethodne sezone, pobedio je "kopljanike" golom Entonija Fontane u 20. minutu

  • 2
FK AJAKS Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Ajaksa, rivali Vojvodine u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, poraženi su rezultatom 0:1 od Cvolea u prvom pripremnom meču za novu sezonu, u prvoj utakmici koju je sa klupe predvodio novi trener ekipe Frančesko Farioli.

Italijanski stručnjak nije imao na raspolaganju najjači tim, jer se još nisu priključili igrači koji su imali obaveze u reprezentacijama - Holanđani Stiven Bergvajn i Brajan Brobi, Hrvati Borna Sosa, Josip Šutalo i argentinski golman Heronimo Rulji.

Cvole, 12. na tabeli holandskog šampionata iz prethodne sezone, pobedio je "kopljanike" golom Entonija Fontane u 20. minutu.

Ajaks će 25. jula ugostiti Vojvodinu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, dok će se revanš utakmica igrati sedam dana kasnije na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli.

Do utakmice protiv Vojvodine Ajaks će imati još četiri pripremne utakmice, protiv belgijskog Sent Trojdena, škotskog Rendžersa, Al Vasla iz Emirata i grčkog Olimpijakosa.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Crvena zvezda upalila turbo: Za 5 minuta dali dva gola Sočiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA